در یک نگاه
رئیس جمهور برزیل
سن: 64
محل اقامت: برزیلیا، برزیل
کشور: برزیل
تحصیلات: لیسانس علوم انسانی/ علوم پایه (اقتصاد)، دانشگاه فدرال ریو گرانده دو سل ( Federal university of Rio Grande do sul)
وضعیت تاهل: مطلقه
فرزند: 1
جایگاه در لیست فوربز:
# 3 زن قدرتمند
# 22 فرد قدرتمند
رئیس جمهوری یکی از بزرگترین قدرتهای اقتصادی جهان در اواسط اولین دوره ریاست جمهوریاش آنقدر جاهطلب است که دو برنامهی جسورانه را برای تقویت پایههای همچنان قوی ولی لرزان تولید ناخالص داخلی ملی اجرا کند. “برزیلِ عاری از تنگدستی” یک برنامه اجتماعی فوقالعاده است که هدف آن ریشهکن کردن فقرِ حاد و افزایش دسترسی به تحصیلات،مراقبتهای پزشکی و خدمات بهداشتی برای نیازمندان تا سال 2014 است. ابتکار دوم وی بر رشدِ کسب و کار و نوآوری متمرکز است، شامل وضع تعرفههایی بر واردات به منظور حمایت از مصنوعات داخلی، یارانه و مشوقهایی برای صادرات محصولاتِ کسب و کارهای کوچک. وی به فوربز میگوید:” چیزی که میخواهم به عنوان میراث از من بهجا بماند این است که طبقه متوسط افزایش یابد و کشورم تبدیل به کشوری پیشرو و فرهیخته شود”. یک آمارگیری در ماه جون محبوبیت روسف را 77% ارزیابی کرده است و پیش بینی شده است که وی دور دوم ریاست جمهوری چهارساله در سال 2014 را نیز از آن خود کند.
متدولوژی (روش و معیارهای انتخاب):
از میان یک لیست اولیه شامل 200 کاندیدا از سرتاسر جهان، 100 تن از پرنفوذترین زنان را در هفت دسته یا پایگاههای قدرت انتخاب کردیم: بیلیونرها، تجارت، سبک زندگی(شامل سرگرمی و مد)، رسانه، سازمانهای غیردولتی و موسسات غیرانتفاعی، سیاست و تکنولوژی.
برای مشخص کردن رتبه افراد در هر دسته و نیز به طور کلی در این لیست 100 نفره، سه معیار را در نظر گرفتیم: ثروت، رسانه و نفوذ.
در مورد ثروت برای هر دسته موارد زیر را مد نظر قرار دادیم:
· تجارت، رسانه، تکنولوژی: درآمد سال گذشته کمپانی و ارزش آن در بازار (در موارد مقتضی)
· سبک زندگی:دستمزد دریافتی بر اساس انچه که در لیست 100 ستارهی مشهور فوربز در می 2012 اعلام شد.
· سیاست: تولید ناخالص داخلی با استفاده از آمار برگرفته از The World Factbook
· بیلیونرها: ارزش خالص داراییها بر طبق گزارش ماه می سال 2012 فوربز از لیست بیلیونرهای دنیا.
· موسسات غیرانتفاعی و سازمان های غیردولتی (NGO): هزینههای صرف شده در جهت برآورده کردن اهداف سازمان.
در مورد رسانه، معیار، مطرح شدن در اخبار و ظاهر شدن در برنامههای رادیویی و تلویزیونی در 12 ماه گذشته بوده است بعلاوه میزان حضور در شبکههای اجتماعی مانند: تعداد طرفداران فیسبوک، توییتر و یوتیوب از تاریخ جولای 2012.
نهایتا به کاندیداها بر اساس نفوذشان امتیاز دادیم. که شامل وسعت دسترسی ایشان در مقولههای صنایع، فرهنگ و کشورها، همچنین تعدد حوزههای نفوذ و تاثیرگذاریشان بر مردم و چگونگی اداره این قدرت است.
جالبه که مجله time هم دیلما روسف رو در لیست 100 نفر تاثیر گذار در سال 2012 انتخاب کرده.
ممنون.(بابت کامنت مطلب اول از این سری)
احتمالا به این خاطر که از یک روش برای انتخاب استفاده میکنند و خب احتمالا هم این افراد در حال حاضر پرنفوذ هستند، هر طور که حساب کنیم.